622299.jpg
Tämän kakun tein kaksosten 1v. syntymäpäiville.

Leivoin 3 kpl kääretorttulevyjä. Ohjeen löydät täältä. Täytteeksi laitoin suklaatuorejuustokakun täytteen joka on Kaurislapsen daim-suklaa torttun täyte (alkupereinen ohje täällä) jota hieman muuttelin ja päällä suklaamoussea. Suklaamousse oli valmista jauhetta johon lisäsin vain maidon ja vatkasin vaahdoksi. Reunat pursotin flora vispillä.

Täyte:
2 prk Flora vispiä
2 prk Sunnuntai tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste vanilja
1/2 dl sokeria
250g Fazer tumma blocksuklaata
1/2 dl Marianne rouhetta
5 liivatetta
tilkka kuumaa vettä
5 dl omenahilloa


Levitä 2 1/2 dl omenahilloa kääretorttulevylle ja anna kostua. Tee täyte sillä välin.
Laita liivatteet likomaan kylmään veteen. Sulata suklaa mikrossa puolella teholla noin 1 min. anna jäähtyä. Vatkaa flora vispi vaahdoksi ja lisää sokeri ja Sunnuntai vanilja hyvin vatkaten joukkoon. Lisää sulatettu suklaa ja sekoita hyvin. Kumenna vesi ja liota liivattet siihen. Lisää liivatevesi ohuena nauhana suklaavaahdon joukkoon koko ajan sekoittaen.

Levitä puolet täytteestä kääretorttulevyn päälle ja laita toinen levy sen päälle. Levitä loput omenahillot levylle ja anna kostus hetken. Lisää sitten loput suklaavaahdosta sen päälle ja laita 3. levy sen päälle. Peitä kakku ja anna hyytyä seuraavaan päivään.

Tee suklaamousse pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä kakun päälle. Leikkaa kakusta 1 mallinen ja pursota reunat haluamallasi tavalla.