Piti kokeilla uusia tyllia, mitä tilasin Bake & Partysta. Hyvin onnistui lehdet Flora vispistä. Nyt vaan harjoittelemaan. Kakun välissä oli suklaahyydykekakun täyte ja muuten pohja oli 4 munan kääretorttupohja. Ohjeen pohjaan löydät täältä. Paistoin sen tavallisessa kakkuvuuassa ja paistoaika oli noin 25min. Täyte on Kaurislapsen daim-suklaa torttun täyte (alkupereinen ohje täällä) jota hieman muuttelin. Kuorrutuksen tein flora vispillä johon lisäsin kaakaojauhetta.
TÄYTE:
1prk flora vispiä
1prk sunnuntai vanilja tuorejuustoa
4 tl sokeria
100g Fazer tumma blocksuklaata
ripaus marianne rouhetta
3 liivatetta
tilkka vettä
KUORRUTE:
1 prk flora vispiä
5tl kaakaojauhetta
Vatkaa flora vispi vaahdoksi ja lisää sokeri ja Sunnuntai vanilja hyvin vatkaten joukkoon. Lisää sulatettu suklaa ja sekoita hyvin. Kumenna vesi ja liota liivattet siihen. Lisää liivatevesi ohuena nauhana suklaavaahdon joukkoon koko ajan sekoittaen.
Halkaise kakku kahtia ja laita täyte valiin anna hyytyä yön yli ja koristele haluamallasi tavalla.
TÄYTE:
1prk flora vispiä
1prk sunnuntai vanilja tuorejuustoa
4 tl sokeria
100g Fazer tumma blocksuklaata
ripaus marianne rouhetta
3 liivatetta
tilkka vettä
KUORRUTE:
1 prk flora vispiä
5tl kaakaojauhetta
Vatkaa flora vispi vaahdoksi ja lisää sokeri ja Sunnuntai vanilja hyvin vatkaten joukkoon. Lisää sulatettu suklaa ja sekoita hyvin. Kumenna vesi ja liota liivattet siihen. Lisää liivatevesi ohuena nauhana suklaavaahdon joukkoon koko ajan sekoittaen.
Halkaise kakku kahtia ja laita täyte valiin anna hyytyä yön yli ja koristele haluamallasi tavalla.
Kommentit