Ja sitten toinen rotina kakku miehen serkulle. Sinnekin syntyi tyttö.
Onnea koko perheelle!

Kakku on munaton ja maidoton. Kakkupohjan ohje on Suklaahiiren. Päällä GoGreenin kauravispiä jonka värjäsin vaaleanpunaiseksi. Vispi osoittautui todella hyväksi ja helpoksi työstää. Kauniimpaa jälkeä sainkin aikaiseksi mitä tavan kermalla.

816235.jpg
Tässä kakku ennen kuorrutusta.


Täyte:

4 dl vispautuvaa kauravaniljakastiketta
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1,25 dl Alpro soya vadelma-vanilja jugurttia
2 dl jäisiä vadelmia
4 liivatetta
3 rkl sitruunamehua

1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 5 min.
2. Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
3.Sekoita joukkoon jugurtti.
4. Purista liivatteet ja liota kiehuvaan sitruunamehuun.
5. Kaada hieman jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana seokseen.
6.Lisää jäiset vadelmat (huom! seos jähmettyy nopesati joten ole nopea täyttämisessä)


Kakun täyttäminen:

1. Leikkaa kakku 2 osaan (itse leikkasin 3 ja keskimmäinen mureni)
2. Laita toinen puoli takausin irtopohjavuokaan ja kostuta se mehulla.
3. Lisää täyte ja tasoita
4. Laita toinen osa päälle ja kostuta sekin mehulla.
5. Peitä kakku ja anna hyytyä seuraavaan päivään.

816268.jpg

Kakun koristelu:

2 prk Go Green vispiä
2 tl vaniljasokeria
marsipaani ruusuja