Ja tääs näitä hyydyke kakkuja... Hieman huono kuvakulma. Päällä liivatteella hyydytettyä raparperihilloa.

1804407.jpg

Pohja:

2 munaa
n. 1 dl sokeria
3 rkl vehnäjauhoja
1,5 rkl perunajauhoja
0,5 tl leivinjauhetta

1. Laita irtopohja kakkuvuuan pohjalle leivinpaperia
2. vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
3. sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muna/sokeri vaahtoon varovasti sekoittaen
4. levitä taikina kakkuvuuan pohjalle ja paista uunin alaosassa. 175 asteessa noin 10 min.
-----------------------------------------------------

Täyte:

1 prk flora vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 prk keiju vaniljatuorejuustoa
2 dl raparperihilloa
5 liivatetta
tilkka vettä


1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen
2. vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi
3. Lisää vaahtoon tuorejuusto ja raparperihillo, sekoita hyvin.
Maista ja lisää tarvittaessa sokeria.
4. Kiehauta vesitilkka ja sulata liivatteet siihen.
Lisää tämä seos muuhun massaan hyvin sekoittaen.
5. Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli.